Onze machinale timmerwerkplaats

In de binnenstad van Alkmaar hebben wij, naast ons kantoor, een timmerwerkplaats.

Deze is voorzien van een breed scala aan moderne houtbewerkingmachines. Hier verzorgen wij machinaal timmerwerk in de breedste zin van het woord



Wij maatwerk deuren, trappen en houtskeletbouw gevelelementen in onze werkplaats. 

Wij streven altijd naar een kwalitatief perfect product.

Onze kracht is flexibiliteit en korte levertijden. Wij zijn goed in maatwerk, specials, kleine aantallen, maar ook grote hoeveelheden kunnen wij aan. Al onze maatwerk ramen en deuren worden standaard met fabrieksgarantie geleverd.
Wenst u een speciale houtsoort (hardhout, naaldhout, misschien wel milieuvriendelijk hout of verduurzaamd zachthout)? Bij ons is eigenlijk alles mogelijk.

Doordat we zijn aangesloten bij BouwGarant en bij de brancheorganisatie bouwend Nederland, regio Randstad Noord en doordat we de veiligheid van onze werkprocessen waarborgen met onze VCA**-certificering, heeft u als klant de betrouwbaarheid dat we altijd een goede kwaliteit leveren.

Wat uw wensen ook zijn, ons bouwbedrijf ontfermt zich over uw bouwklus. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar! Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.