Onze machinale timmerwerkplaats

In de binnenstad van Alkmaar hebben wij, naast ons kantoor, een timmerwerkplaats.

Deze is voorzien van een breed scala aan moderne houtbewerkingmachines. Hier verzorgen wij machinaal timmerwerk in de breedste zin van het woord. Het maken van maatwerk kozijnen met snelle levertijden is een belangrijke tak van sport voor Bouwbedrijf Jac Tromp. Vooral bij renovatie is dat een pré. Het gebeurt regelmatig dat wij onderdelen maken voor deelvervanging van bestaande kozijnen (bijv. een onderdorpel).Naast de ramen en kozijnen maken wij maatwerk deuren, trappen en houtskeletbouw gevelelementen in onze werkplaats. Wilt u een (houten) inrichting voor uw bedrijfswagen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres.


Wij streven altijd naar een kwalitatief perfect product.

Onze kracht is flexibiliteit en korte levertijden. Wij zijn goed in maatwerk, specials, kleine aantallen, maar ook grote hoeveelheden kunnen wij aan. Al onze maatwerk kozijnen, ramen en deuren worden standaard met fabrieksgarantie geleverd.
Wenst u een speciale houtsoort (hardhout, naaldhout, misschien wel milieuvriendelijk hout of verduurzaamd zachthout)? Bij ons is eigenlijk alles mogelijk.

Doordat we zijn aangesloten bij BouwGarant en bij de brancheorganisatie bouwend Nederland, regio Randstad Noord en doordat we de veiligheid van onze werkprocessen waarborgen met onze VCA**-certificering, heeft u als klant de betrouwbaarheid dat we altijd een goede kwaliteit leveren.

Wat uw wensen ook zijn, ons bouwbedrijf ontfermt zich over uw bouwklus. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar! Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
 


Een goede verfbehandeling

Alle geproduceerde onderdelen worden, mits het om kleinere aantallen gaat, handmatig voorzien van de juiste laagdikte grondverf. Grote aantallen kozijnen spuiten wij in onze verfloods.
Nadat alle kozijnen voorzien zijn van een grondlaag monteren wij deze graag voor u af. Ramen en deuren worden compleet afgehangen; inclusief het benodigde inbraakwerende hang- en sluitwerk, tochtstrippen en glaslatten. Desgewenst kan ook de beglazing reeds geplaatst of los meegeleverd worden.