Houten bedrijfswageninrichting

Een bedrijfswagen is het visitekaartje van een bedrijf. En een efficiënt ingerichte bedrijfswagen bespaart veel tijd tijdens de klus. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van bedrijfswagens met hout. Het grote voordeel van hout is dat het oneindig veel mogelijkheden biedt. Veel, zo niet alles, is mogelijk. En het is ook nog eens de best betaalbare oplossing!

  

Dat hout werkt is algemeen bekend. Maar in dit geval werkt hout ten gunste van flexibiliteit. Hout is tot op de millimeter te bewerken. Dat is handig omdat de zijwanden van een bedrijfswagen nooit helemaal recht zijn.

Door met hout te werken kan de achterzijde van een opbergsysteem naar de vorm van de zijwand worden gemodelleerd. Ook kasten en laden kunnen op basis van de technische tekeningen van de autofabrikant op maat worden gemaakt, zodat alle hoeken en gaten in de laadruimte van de bedrijfswagen worden benut.

Bij een houten inrichting wordt de grootte van de schappen en vakken nauwkeurig aangepast aan de benodigde toepassing. Daardoor kan de gebruiker niet alleen meer meenemen, maar kunnen de gereedschappen en materialen ook nog eens doelmatig worden opgeruimd. Met hout biedt Bouwbedrijf Jac Tromp prijsbewuste efficiëntie voor professionals.Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het inrichten van uw bedrijfswagen met hout? Neem gerust contact met ons op. De medewerkers van de timmerwerkplaats adviseren u graag.

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contactformulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *