Bouwaanvraag en vergunning

Woont u met plezier, maar verlangt u meer ruimte in uw huidige woning? Een dakkapel, dakopbouw of aanbouw kan hiervoor de oplossing zijn. Bent u onbekend met het fenomeen bouwaanvraag en bouwvergunning? Wij helpen u verder.

Bouwaanvraag? Het begint met het teken- en rekenwerk

Plannen voor aanbouw of opbouw, het begint met het tekenwerk. In het beginstadium maken we een schetsontwerp om te inventariseren of deze voldoet aan de redelijke eisen van welstand en het bestemmingsplan. Wordt het schetsontwerp goedgekeurd door de gemeente dan word deze schets uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Hierbij worden, indien noodzakelijk, de constructieberekeningen toegevoegd. Met dit geheel kan de bouwaanvraag worden ingediend. Heeft u behoefte aan bouwkundig teken- en rekenwerk, informeer dan naar de mogelijkheden. U zult enthousiast zijn!De omgevingsvergunning

Vroeger vroegen wij aparte vergunningen aan voor bijvoorbeeld (ver)bouwen, sloopwerken en milieuvergunningen. Sinds 1 oktober 2010 vallen de voorgenoemde vergunningen binnen één vergunning, genaamd: omgevingsvergunning.

Heeft u de technische zaken omtrent uw verbouwing reeds uitgewerkt, dan toetsen wij voor u of de werkzaamheden vergunningsplichtig zijn. Mocht dit het geval zijn dan kunnen wij de zaken rond uw omgevingsvergunning in zijn geheel regelen. Wij ontzorgen u graag!

Vergunningsvrij?

Door de verruiming van de regels binnen de omgevingsvergunning in relatie tot het bestemmingsplan, mag u een aantal bouwkundige aanpassingen tegenwoordig vergunningsvrij uitvoeren. Twijfelt u of de aanpassingen aan uw woning vergunningsvrij zijn. Neemt u gerust, vrijblijvend, contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Ook voor bouwkundig advies, vergunningsaanvragen en tekenwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contactformulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *