Kozijnen

In de binnenstad van Alkmaar hebben wij onze timmerwerkplaats. Deze is voorzien van een breed scala aan moderne houtbewerkingmachines. Hier verzorgen wij machinaal timmerwerk in de breedste zin van het woord.

Maatwerk

Het maken van maatwerk kozijnen met snelle levertijden is een belangrijke tak van sport voor Bouwbedrijf Jac Tromp. Vooral bij renovatie is dat een pré. Het gebeurt regelmatig dat wij onderdelen maken voor deelvervanging van bestaande kozijnen (bijv. een onderdorpel).

Voor de maatwerk kozijnen kan gekozen worden voor een breed scala aan profielen. Van strakke, moderne kozijnen tot klassieke kralen en schuifraam oplossingen. Alles is mogelijk. Ook kunnen wij een bestaand kozijn exact kopiëren. Ideaal als slecht een enkel kozijn vervangen hoeft te worden en het pand wel dezelfde uitstraling wil behouden.

Deuren

Ook deuren maken wij voor u op maat in onze werkplaats. Voor de basis gebruiken wij hardhout, zoals bijvoorbeeld meranti of merbau. Maar tegenwoordig wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van speciale multiplexsoorten en verduurzaamd hout. Bij ons is alles mogelijk.

Afwerking

Alle deuren en kozijnen worden handmatig voorzien van de juiste laagdikte grondverf. Grote aantallen kozijnen spuiten wij in onze verfloods. Hierna monteren wij deze graag voor u af. Ramen en deuren worden compleet afgehangen; inclusief het benodigde inbraakwerende hang- en sluitwerk, tochtstrippen en glaslatten. Desgewenst kan ook de beglazing reeds geplaatst of los meegeleverd worden.

Wij streven altijd naar een kwalitatief perfect product. Onze kracht is flexibiliteit en korte levertijden. Wij zijn goed in maatwerk, specials, kleine aantallen, maar ook grote hoeveelheden kunnen wij aan. Al onze maatwerk kozijnen, ramen en deuren worden standaard met fabrieksgarantie geleverd.
Doordat we zijn aangesloten bij BouwGarant en bij de brancheorganisatie bouwend Nederland, regio Randstad Noord en doordat we de veiligheid van onze werkprocessen waarborgen met onze VCA**-certificering, heeft u als klant de betrouwbaarheid dat we altijd een goede kwaliteit leveren.

Wat uw wensen ook zijn, ons bouwbedrijf ontfermt zich over uw bouwklus. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar! 

Neemt u gerust, vrijblijvend, contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in.

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contactformulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *