Over Jac Tromp

Bouwbedrijf Jac Tromp is met haar 75 jaar ervaring een toonaangevende bouw- en renovatiespecialist in Alkmaar en omstreken. Woningbouwverenigingen, scholen, VVE’s en instellingen kiezen voor ons vanwege de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, maatwerk oplossingen en de persoonlijke benadering.


Wij kunnen het complete bouwproces voor u verzorgen en werken daarbij in ketensamenwerking. Hierbij worden alle betrokkenen in het bouwproces samen gebracht met als doel het bouwproces te versnellen met zo laag mogelijke bouwkosten en zonder verlies aan kwaliteit.

Wij werken met een vast team van eigen vakmensen. Deze kenmerken zich allemaal door hun vakmanschap, flexibiliteit en nauwe contacten met de opdrachtgever. Door cursussen, bijscholing en opleidingen houden wij de kennis en kwaliteit van het personeel op peil en ontwikkelen we nieuwe technologieën en werkwijzen. Onze dienstverlening blijft zo altijd op een hoog niveau.

Maatwerk oplossingen worden in ons kantoor vormgegeven en ter plekke gemaakt in onze werkplaats welke is voorzien van een breed machinepark en verfloods.

Vooral bij renovatie is een heldere en slimme planning, het nakomen van afspraken, minimale bouwtijden en zo laag mogelijke hinder voor de bewoners essentieel. Bouwbedrijf Jac Tromp denkt altijd mee in slimme en duurzame oplossingen. Niet voor niets zijn wij dan ook FSC®-gecertificeerd. De bewonerstevredenheid na een renovatie wordt gemiddeld met een 8,4 beoordeeld. Daar zijn wij uiteraard zeer trots op en we zien het als een uitdaging om deze mooie beoordeling bij elke renovatie minimaal te evenaren.

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan hier. En heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.