Over Jac Tromp

Bouwbedrijf Jac Tromp is met haar bijna 80 jaar ervaring dè specialist in totaaloplossingen op het gebied van onderhoud, renovaties en verbouwingen.

Wij zijn een betrouwbare partner voor scholen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, vastgoedeigenaren & particulieren, die op zoek zijn naar kwaliteit en creatieve oplossingen. Wij betrekken onze klanten bij het gehele bouwproces. Van uitwerken eerste idee tot en met de uiteindelijke oplevering van de verbouwing, renovatie en bij vastgoedonderhoud van eerste intake tot en met de voltooiing van reparatieverzoeken. Omdat wij beschikken over eigen vakmensen, een eigen werkplaats en intensief samenwerken met vaste gespecialiseerde partners, kunnen wij uw specifieke wensen omzetten in echt maatwerk.

Bij ons ervaart u een persoonlijke benadering en deskundige aanpak op zowel advies, realisatie én nazorg. Een heldere efficiënte planning en het nakomen van afspraken staan hierbij centraal. De continuïteit van uw dagelijks gebouwgebruik tijdens de werkzaamheden is bij ons vanzelfsprekend.

Wij zorgen ervoor dat u meer plezier en profijt van uw vastgoed zult hebben.

Ons team bestaat uitsluitend uit kwaliteit- en klantgedreven professionals die gaan voor het beste resultaat. Wij bieden hen uitdagende werkzaamheden met veel ruimte voor ontwikkeling. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is hierbij voor hen essentieel.n.

Wilt u meer weten over onze diensten? Klik dan hier. En heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.