Monumentaal, wij houden het in stand

Restaureren en onderhouden van monumenten is een hele andere tak van sport. Materiaalkeuze, aanpak van de werkzaamheden en oog voor kleine details zijn in dit werkgebied erg belangrijk. De ene keer omvat de opdracht slechts het onderhoud aan de buitenzijde en de andere keer passen wij het pand aan de hedendaagse wensen en eisen aan, met behoud van de authentieke uitstraling aan de buitenzijde. Wat wij ook doen, het restauratiewerk doen we met gevoel, passie en liefde voor het bouwvak

Van Oud naar Nieuw?

Woont u in een gemeentelijk- of rijksmonument of misschien in een beeldbepalend pand? Al jaren voeren wij restauratiewerkzaamheden uit in de gemeente Alkmaar. Wij hebben goede contacten met de monumentenwacht. Wij weten beter dan wie dan ook wat hun eisen zijn. Al jaren wordt onze expertise en vakmanschap ingeschakeld, door de rentmeester van de stichtingen Provenhuis Paling en Van Foreest en het Hofje van Splinter, bij het onderhoud aan deze fraaie hofjes.

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen ? Ook voor het dagelijks onderhoud, reparaties of lekkageherstel kunt u ons benaderen. Neem contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contact formulier

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *