Woningcorporaties

Wij werken voor verschillende woningcorporaties. De werkzaamheden zijn divers. Denk aan grootschalige woningmutaties met als doel energiezuinige woningen te creëren. Maar denk ook aan klein dagelijks onderhoud, vraaggestuurd onderhoud en omvangrijkere renovatieprojecten. Met onze storingsdienst staan wij 24/7 stand-by om urgente werkzaamheden voor diverse woningbouwverenigingen af te handelen.


Project renovatie


De grote renovatieprojecten; een nieuwe aanpak

Een groot renovatieproject in ketensamenwerking is vaak een meerjarig proces welke wij met de opdrachtgever, bewonerscommissie, onze leveranciers en gespecialiseerde aannemers (LEAN planning) ingaan. Het grote voordeel is dat hierdoor eventuele problemen in een vroegtijdig stadium ondervangen worden, waardoor “verrassingen” op het gebied van planning en kosten voorkomen worden. 

Grote renovaties worden meer en meer in bewoonde staat uitgevoerd. Het inzetten van een wisselwoning voor een bewoner is daardoor niet meer nodig. Omdat we de bewoner betrekken bij de renovatie (deelgenoot maken) en dus goed voorbereiden blijven “verrassingen” en daar aan gerelateerde klachten beperkt.

Ketensamenwerking en LEAN zijn binnen ons bedrijf standaard of het project nu groot of klein is.

Vraaggestuurd onderhoud; renovaties in bewoonde situatie

Als een huurder bij de woningbouwvereniging een verzoek doet voor een conditiemeting van zijn keuken, badkamer of toilet dan kan dit gehonoreerd worden door de woningbouwvereniging. In opdracht renoveren we de badkamers, keukens en/of toiletten dan in een bewoonde situatie. 

Doordat de bewoners tijdens de renovatie in de woning wonen vergt dit een andere aanpak dan renovatie van leegstaande woningen. Wij ontzorgen graag de woningbouwvereniging door het contact met de huurder op ons te nemen en de conditiemeting uit te voeren. Daarnaast zorgen wij voor strakke planningen en zo kort mogelijke doorlooptijden, zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. De woningcorporatie heeft geen omkijken naar de renovatie en is daarom, alleen waar nodig, betrokken bij het werkproces. 

Op jaarbasis renoveren wij vele woningen, met enige bescheidenheid mogen we dus zeggen dat we best goed bij de mensen "thuis" zijn.

Een huurder vertrekt; de woningmutatie

Bij vertrek van een huurder starten wij direct met het "muteren" (opknappen) van de huurwoning. Om de huurderving te beperken garanderen wij dat de werkzaamheden in een woning binnen maximaal 10 werkdagen worden afgerond. De mogelijkheden zijn legio, bijv. het renoveren van de keuken, badkamer en/of toilet maar ook het vervangen van hang- en sluitwerk.

Klein dagelijks onderhoud; snel, goed en zeker!

Een klemmende deur, een defect slot, een elektra storing of lekkage? Dagelijks staan wij klaar voor dergelijke werkzaamheden. Urgente zaken worden dezelfde dag nog opgelost. Ook bijkomende werkzaamheden die voortvloeien uit de 24/7 storingsdienst worden door ons doelmatig en snel afgehandeld.

Onze belangrijkste opdrachtgevers:

  • Van Alckmaer voor Wonen;
  • Vesteda;
  • Kennemer Wonen.

Bent u geïnteresseerd om verder kennis met ons te maken? Neem gerust contact met ons op. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar.

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *