Bent u een particulier, of een particuliere instelling?

U bent voor uw bouwkundige werkzaamheden bij ons aan het juiste adres. In ons lange bestaan weten wij als één van de beste wat u als klant belangrijk vindt. Van offerteaanvraag tot oplevering ontzorgen wij; u heeft er geen omkijken naar!

Wij kunnen u van dienst zijn op bouwkundig gebied van:

Verbouwingen en renovatie

In het renoveren en/of verbouwen zit onze grootste kracht. Onze jarenlange ervaring die wij opgedaan hebben bij onze werkzaamheden voor woningcorporaties is uw voordeel. Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, toilet, keuken of zelfs een gehele woning, wij draaien er onze hand niet voor om. Overweegt u de aanschaf van een nieuwe woning, dan kunnen wij u begeleiden middels een aankoopadvies. Bij een dergelijke keuring is het mogelijk om u een raming van de kosten te geven als u de woning vervolgens naar Uw wensen zou willen verbouwen.

Voor de isolatie van uw woning bent u bij ons ook aan het juiste adres want wij zijn gecertificeerd Rockwool Partner en applicatiebedrijf.

(Ver-)nieuwbouw

Heeft u ruimte te kort en wilt u niet verhuizen, voor een aanbouw, dakkapel, dakisolatie of dakopbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u al tekeningen, of misschien zelfs al een bouwvergunning? Zo niet, dan kunnen wij desgewenst de complete bouwaanvraag, inclusief tekenwerk van uw uitbreiding verzorgen.

Woningbouw

Als u een stuk grond in bezit heeft en hierop graag een woning wil bouwen, dan hebben wij voor u de mogelijkheden. Samen met u werken wij van het schetsontwerp van een architectenbureau naar een voorlopig ontwerp en vervolgens naar een definitief ontwerp toe om de uiteindelijke bouwaanvraag op te stellen.

Restauratie

Woont u in een gemeentelijk- of rijksmonument of misschien in een beeldbepalend pand? Al jaren voeren wij restauratiewerkzaamheden uit in de gemeente Alkmaar en hebben goede contacten met de monumentenzorg. Wij weten beter dan wie dan ook wat hun eisen zijn.

"Keukentafel overleg"

Het samenwerkingsverband tussen ontwerper, makelaar, financieel adviseur en aannemer, voor de particulier met verbouwingsplannen. Tromp maakt samen met nog drie andere aannemers onderdeel uit van dit inspirerende samenwerkingverband. Meer informatie? Klik hier voor de uitgebreide uitleg omtrent dit concept.

Referentieprojecten:


Heeft u hulp nodig?

Ook voor het dagelijks onderhoud, reparaties of lekkageherstel kunt u ons benaderen. Heeft u een reparatieverzoek of zijn er bouwkundige onderhoudswerkzaamheden of verbouwingen aan uw pand noodzakelijk? Neem contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59