Renovatie

Na verloop van tijd is het noodzakelijk om een gebouw of woning te renoveren. Dit kan komen omdat het gebouw slecht is onderhouden, maar vaker komt het voor dat de bewoner of eigenaar kiest voor renovatie omdat dit een energiebesparing oplevert.

Energiebesparing

Energiebesparing, denk aan gebouwen met enkel glas. Hier vervangen wij de ramen door nieuwe ramen met HR glas. Of wat dacht u van gevelisolatie? Dit kan al snel tientallen euro’s besparen op de energierekening.

Renovatieprojecten

Wij renoveren veel in opdracht van woningbouwverenigingen. Dit kunnen kleine renovaties zijn, maar steeds vaker worden wij gevraagd voor grote renovatieprojecten, waarbij de bewoners tijdens de renovatie thuis kunnen blijven wonen. Vaak zijn dit meerjaren processen waarbij wij samenwerken met de opdrachtgever, bewonerscommissie, onze leveranciers en gespecialiseerde aannemers (Ketensamenwerking en LEAN planning). De renovaties vinden dan per straat plaats. Omdat we de bewoner betrekken bij de renovatie en dus goed voorbereiden blijven “verrassingen” en daar aan gerelateerde klachten beperkt. Een voorbeeld van renoveren voor woningbouwvereniging is het vervangen van de gevel, het plaatsen van een nieuwe keuken, het renoveren van de badkamer en het plaatsen van nieuwe deuren en ramen.

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen ? Ook voor het dagelijks onderhoud, reparaties of lekkageherstel kunt u ons benaderen. Neem contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contact formulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *