Reparatie en onderhoud

Een klemmende deur, een defect slot, storing met elektriciteit of lekkage? Dagelijks staan wij klaar voor dergelijke werkzaamheden. Urgente zaken worden dezelfde dag nog opgelost. Ook bijkomende werkzaamheden die voortvloeien uit de 24/7 storingsdienst worden door ons doelmatig en snel afgehandeld.

Reparatieverzoeken

Verbouwen is heel vaak een goede keuze. Het geeft minder stress en gedoe voor de bewoners en vaak is het minder kostbaar. Daarnaast wordt het bestaande gebouw door de verbouwing meer waard waardoor veelal financiering voor de verbouwing geen probleem is. 

Uw kunt uw melding tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 8.00 u. - 16.30 u.) doorbellen op ons telefoonnummer: 072-5115459. Wij zijn dan in staat om uw klacht, gedurende de normale werktijden, op te lossen.

Een minder spoedeisende reparatie?

Heeft u een minder spoedeisende reparatie, dan zijn wij ook graag bereid u te helpen. De werkzaamheden kunt u in regie laten uitvoeren, maar natuurlijk kunnen wij ook een vrijblijvende offerte voor u maken. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Meerjaren onderhoudsplan

U kunt bij ons ook een meerjaren onderhoudsplan afsluiten. De overheid eist een degelijk onderhoudsplan met daaraan gekoppeld een verantwoord financieel plan bij onder andere vve’s. Wij maken samen een stappenplan om uw gebouw(en) "gezond" te krijgen en te houden.

Neemt u gerust, vrijblijvend, contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contactformulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *