Verbouwen

Particulieren maar ook instellingen en bedrijven komen soms op een punt dat er een keuze gemaakt moet worden voor verhuizen of verbouwen. Wij helpen u verder.

Verbouwen

Verbouwen is heel vaak een goede keuze. Het geeft minder stress en gedoe voor de bewoners en vaak is het minder kostbaar. Daarnaast wordt het bestaande gebouw door de verbouwing meer waard waardoor veelal financiering voor de verbouwing geen probleem is.

Ervaring

Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van scholen en schoolgebouwen. Voor ons maakt het niet uit of deze verbouwing plaatsvindt tijdens de lessen, want wij houden altijd rekening met uw wensen.

U bent particulier?

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor hun verbouwing. Woont u met plezier, maar verlangt u meer ruimte in uw huidige woning? Een dakkapel, dakopbouw of aanbouw kan hiervoor de oplossing zijn. Maar ook voor het verbouwen van de badkamer of keuken bent u bij ons aan het juiste adres.

Neemt u gerust, vrijblijvend, contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contactformulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *