Nieuws

 

Een mooie ‘bouwteam‘opdracht

27 juli 2021

Begin 2021 zijn we aan de slag gegaan met de voorselectieprocedure voor het verwerven van een bouwteamopdracht voor het renoveren van een begeleid wonen, zorgcomplex in Velserbroek. Na indiening van de plannen in de voorselectie bleken wij het beste plan te hebben ingediend voor De Boshoek aan de Zonbastion.

Vanaf maart zijn wij samen met onze opdrachtgever RIBW K/AM, de directievoering ‘Bamboo Bouwadvies’ en ‘BDJ Inspectie, keuring en advies’ en al onze gespecialiseerde partners in een intensieve samenwerking om tot een plan te komen.

Het project behelst o.a. het renoveren en updaten van 49 bewonerskamers, badkamers, algemene ruimtes en kantoorruimtes. Het gaat niet alleen om een cosmetische verfraaiing maar er wordt tevens gekeken naar brandveiligheid, het verbeteren van de ventilatie, nieuwe (LED)verlichting en het vernieuwen van overige installatieonderdelen die bijdragen aan een lager energieverbruik.

Een aanzienlijke klus met vele facetten en aspecten die ons goed passen. Begin juli ondertekenden wij samen met de opdrachtgever de aannemingsovereenkomst. De start van het project is medio september en de oplevering staat gepland voor medio januari 2022, dus we gaan vol gas geven. We zijn er van overtuigd dat het een intensief, maar prachtig project gaat worden – we hebben er enorm veel zin in!!

#RIBWKAM #BAMBOOBOUWADVIES #BDJADVIES #KETENPARTNERS #GASGEVEN