Nieuws

 

Vol vooruit op de Boshoek!

4 november 2021

Sinds de start van de renovatie, half september, van begeleid wonen, zorgcomplex “De Boshoek” in Velserbroek loopt alles op rolletjes en volgens planning. In 1,5 maand tijd is er een grote berg werk verzet.

Inmiddels is het tegelwerk in alle bewonersbadkamers klaar, zijn gietvloeren afgerond en is onze loodgieter druk met de afmontage van het sanitair. Ook de LED-verlichting op de verdiepingen hangt er bijna in en vordert de schilder goed. Nu is het tijd voor het aanbrengen van de vloerafwerkingen in de kamers en de gangen.

De volgende stap is dat wij gaan focussen op de algemene ruimtes op de begane grond, zoals kantoren, personeelsruimte en activiteitenruimtes. Ook worden de luchtbehandelings- en verwarmingsinstallatie onder handen genomen. Het gaat prachtig worden!!

Uiteraard dankzij een mooi team verloopt dit project in goede sfeer en harmonie. Op en top samenwerking met onze opdrachtgever RIBW K/AM, de directievoering ‘Bamboo Bouwadvies’ en ‘BDJ Inspectie, keuring en advies’ en natuurlijk onze ketenpartners.

#RIBWKAM #BAMBOOBOUWADVIES #BDJADVIES #KETENPARTNERS #GASGEVEN #ZORG #TEAMWORK