Nieuws

 

Na bijna 80 jaar de deur dicht op de Akerslaan!

16 maart 2022

Op 1 maart jl. droegen wij de sleutel van onze vertrouwde stek aan de Akerslaan over aan de nieuwe eigenaar. De bouwgeluiden zijn verstomd, de reuring in de straat is verdwenen – aan bijna 80 jaar bedrijvigheid aan de Akerslaan is een einde gekomen. Graag willen wij nog één keer wat foto’s met iedereen delen van deze unieke locatie.


Natuurlijk met toch wel een dubbel gevoel, trokken directieleden Sabine Diependaal en Jeroen Glorie op 1 maart voor de laatste maal de poort achter zich dicht. De mooie jaren en een prachtige geschiedenis in het gemoedelijke buurtje bij park De Hout vergeten wij natuurlijk nooit.

Maar de nieuwe stap was nodig en niet meer te ontkennen!! Ondertussen zijn we al aardig gewend op onze nieuwe locatie aan de Saffierstraat 6 in de Boekelermeer. Vanuit ons nieuwe kantoor en werkplaats kunnen we de volgende decennia weer vol vooruit!! Uiteindelijk zitten wij nog steeds om de hoek waar wij iedere dag onze klanten weer verder helpen met bouw- en onderhoudswerk in en rondom het Alkmaarse.

Stiekem rijden we af en toe nog wel eens om, even kijken hoe het ermee staat op onze oude stek: het Akerslaantje.