Aankoopadvies

U heeft een woning op het oog, maar twijfelt over de bouwkundige staat, de investering die u nog wilt doen om het geheel naar wens te verbouwen of misschien nog andere vraagstukken die bij een dergelijke investering naar voren komen.

Wij kunnen voor u een aankoopadvies of bouwkundig rapport verzorgen.Woning of vastgoed aankopen?

Bij de aankoop van een bestaande woning of een bestaand pand komt veel kijken. Vraagstukken die bij een aankoop van essentieel belang kunnen zijn:
  • Hoe is de algehele bouwkundige staat;
  • Wat kost het mij om de woning volledig naar eigen wens te verbouwen;
  • Hoe is het gesteld met de technische installaties;
  • Aanwezigheid van bijvoorbeeld asbest.
Vragen waarop u door de bouwkundige rapportage van de makelaar deels antwoord krijgt, maar waarbij u op vermoedelijk helemaal geen idee heeft van de financiële consequenties.

Plan van aanpak bij aankoop advies

Belt u ons gerust als u aankoop van een vastgoedobject overweegt, maar twijfelt over de bouwkundige zaken in relatie tot de kosten die hiermee gepaard gaan. Ons plan van aanpak:
  • Wij gaan mee bij de bezichtiging van de woning;
  • Wij screenen desgewenst het bouwkundige rapport, van de makelaar. Is er geen rapport, dan kunnen wij dit voor u regelen;
  • Wij bespreken met u de eventuele verbouwingsplannen;
  • Op basis van de voorgaande punten maken wij voor u een grove kostenraming.
Wat deze service kost hangt af van uw wensen en hoe uitgebreid wij het voorbereidingstraject oppakken. Is er bijvoorbeeld een bouwaanvraag noodzakelijk?

Wij garanderen u een scherpe prijs en wanneer u ons ook de bouwkundige werkzaamheden laat uitvoeren, worden de advieskosten geheel of gedeeltelijk in mindering gebracht op de bouwsom.

Geinteresseerd?

Neemt u gerust, vrijblijvend, contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59

Contactformulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *