Victory Projectontwikkeling b.v.

Bouwbedrijf Tromp heeft een "zusteronderneming" en heet Victory Projectontwikkeling b.v. Deze onderneming houdt zich hoofdzakelijk bezig met het aankopen van onroerend goed, om er vervolgens nieuwe plannen voor te laten ontwikkelen door een architectenbureau.


De verkoop van het nieuwe onroerend laat Victory Projectontwikkeling over aan de makelaar. Het traject na verkoop wordt echter wel begeleid door de projectontwikkelingsmaatschappij. Door zoveel mogelijk te overleggen met de toekomstige kopers, kan bijvoorbeeld de optielijst voor de nieuwe woning zo goed mogelijk afgestemd worden op de eisen van de koper. Ook tijdens het bouwproces is het voor de koper duidelijk waar hij terecht kan met zijn veelal technische vragen en bespaart dus veel communicatie tussen de verschillende partijen (aannemer, projectontwikkelaar en makelaar).

Alle nieuwbouwplannen van Victory Projectontwikkeling worden uiteindelijk voorbereid en uitgevoerd door Bouwbedrijf Tromp.

Het aantal uitgevoerde projecten is nog bescheiden, omdat wij graag renderend werken. Een overzicht van afgeronde projecten vind u in ons projectarchief.

Meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over Victory Projectontwikkeling. Neem contact met ons op via het emailadres of vul online het contactformulier in. Het deskundige team van Bouwbedrijf Jac Tromp staat voor u klaar!

Bel voor meer informatie: 072 511 54 59
 

Contactformulier:

Naam *
E-mail *
Adres
Postcode
Telefoonnummer
Bericht *